In nauw overleg met de klant hebben we deze standaard tafelwagen met ladekast aangepast voor de inzet bij het verwerken van orders in de AGF sector. De standaard bladen zijn afgedekt met roestvrijstale platen, waardoor de wagen eenvoudig te onderhouden en te reinigen is.

De gehele wagen is met 10 cm verhoogd, zodat ook langere mensen een betere ergonomische werkhouding hebben tijdens het werken met deze wagen. Het bovenblad is voorzien van houders, waarin de voet van de monitor past. Hierdoor kan de monitor niet van de wagen vallen. Op de rechterhoek is een opstaande rand aangebracht, ook deze is weer
van roestvrijstaal, als borging voor de weegschaal. Voor papieren en andere gebruiksartikelen is een afsluitbare ladekast aangebracht. De wagen is uiterst soepel te verrijden mede door de kunststof wielen.

Op de onderste etage is de accu geplaatst, samen met een oplader en 220 Volt aansluitsnoer. De gehele installatie voldoet aan de geldende HACCP eisen en is milieuvriendelijk.

De middelste etage is aan de achterzijde voorzien van een opstaande rand, zodat de daar geplaatste kratten of dozen niet aan de andere kant van de wagen vallen. De standaard Fetra wagen heeft zo een enorme meerwaarde gekregen. Maatwerk op basis van standaard produkten, combineert kwaliteit met gebruiksgemak.

Tafelwagen