Logistieke oplossingen op maat

Onze standaard producten zijn in veel gevallen een goede oplossing voor uw logistieke wensen. Toch komt het steeds vaker voor dat klanten om maatwerk oplossingen vragen. Intermove heeft de mogelijkheid om de producten zo aan te passen, dat er voor vrijwel iedere wens een invulling is. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur, uitvoering of andere maten? Geen probleem! Wij houden ook rekening met bepaalde eisen voor specifieke keurmerken. Intermove levert logistieke oplossingen op maat.

Direct een maatwerkofferte ontvangen

Het maatwerk van Intermove

Op basis van de behoefte van de klant creëren wij oplossingen om onze standaard producten op maat aan te passen. Dit werkt als volgt:

 1. Kies het ontwerp
  Je hebt een of meerdere producten geselecteerd die aan een of meerdere specifieke eisen moeten voldoen. Vervolgens geef je aan welke aanpassingen je graag terugziet.
  Denk hierbij aan aanpassingen in:
  – Kleur (kies bijvoorbeeld de kleur(en) van je organisatie)
  – Afmetingen (pas de maten van het product specifiek aan op het doel van gebruik)
  – Bedrukking (denk aan een bedrijfslogo op het product)
  – Materialen (pas de materialen van het product aan op de werkomgeving, bijvoorbeeld in vochtige werkomgevingen)
  – Specificaties (moet er een bepaald keurmerk behaald worden? Wij kunnen het product op maat aanpassen)
 2. Eerste offerte
  Nadat jij het product naar jouw wensen hebt vormgegeven, komen wij met een eerlijke prijs.
 3. Eventuele aanpassingen aan het ontwerp
  Na de offerte heb je nog de mogelijkheid om aanpassingen te doen in het ontwerp. Zijn er toch nog aanpassingen die niet meer doorgevoerd moeten worden? Of wil je juist extra aanpassingen doen? In beide gevallen is dit zonder problemen mogelijk!
 4. Definitieve ontwerp
  Na de laatste aanpassingen wordt het ontwerp definitief gemaakt. Deze kijken we uiteraard gezamenlijk nog een keer door.
 5. Productie
  Wanneer het voortraject volledig is afgerond, wordt het product in productie genomen. Wij communiceren een geplande levertijd en spreken direct een datum met je af.
 6. Levering bij uw organisatie
  Wanneer de productie is afgerond vindt de levering plaats. Intermove zorgt ervoor dat jouw producten op de aangegeven bestemming worden afgeleverd.